Corona wandelingen

14-05-2020 10:10

Door het corona virus mogen/kunnen (voorlopig) geen evenementen meer worden georganiseerd waar grote(re) groepen mensen samenkomen. Helaas geldt dit ook voor het organiseren van wandeltochten.

Maar we kunnen niet alle dagen in ons kot opgesloten blijven. Zeker niet als het zonnetje schijnt. Bovendien zijn er op het grondgebied van Lennik (en omgeving) heel veel mooie rustige wandelpaadjes.  Het Pajottenland heeft heel wat te bieden.

Daarom bieden de Lennikse Windheren wekelijks enkele wandelingen aan die ieder met zijn eigen kleine "bubbel" zelfstandig kan gaan verkennen.

We beginnen met een wandeling van 6 Km en een van 10 Km. Beide wandelingen starten aan de kerk van St-Kwintens-Lennik. Wekelijks zullen nieuwe parcours worden toegevoegd (ook op andere startplaatsen, zodat er telkens een volledig ander parcours kan worden gewandeld). Je kan een plan (pdf) afprinten of de route op je smartphone of GPS laden.

week 20 : 11-17 mei
6 Km plan Walberg-wandeling Walberg route
10 Km plan Elingen Elingen route
week 21 : 18-14 mei
6 Km plan St-Martens Tomberg Bossuit St-Martens Tomberg Bossuit route
10 Km plan St-Martens Groenenberg St-Martens Groenenberg route
12 Km plan St-Martens St-Gertrudis-Pede St-Martens St-Gertrudis-Pede route

 

Met de QR-code op het plan kan je deze wandeling ook eenvoudig op je smartphone of GPS laden. Je ook rechtstreeks de route bekijken (of in je GPS laden)

 

Als er interesse is voor langere afstanden, je vragen of ideeën hebt, laat het ons dan weten op mailbox Lennikse Windheren

Als het wandelen je bevalt, kan je ons natuurlijk ook altijd steunen door lid te worden van onze wandelclub "De Lennikse Windheren".

 

Terug

Contact

Marita Van Vlaenderen
Borrekeitse 26
B-1750 Lennik

+32 2 532 07 03
+32 496 04 81 02

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode