Gezondheidswandelingen - voorjaar 2019

27-03-2019 19:00

Onafhankelijk schepen van sport Filip Van Ginderdeuren en de wandelclub Lennikse Windheren organiseren opnieuw de succesrijke gezondheidswandelingen. De eerste wandeling start op woensdag 27 maart 2019.

De gezondheidswandelingen, geleid door  de Lennikse Windheren, kenden een steeds groeiend succes. Op één van de wandelingen stapten er zelfs 108 wandelaars mee. Het viel op dat steeds jongere wandelaars inpikten.

De gezondheidswandelingen waren een groot succes, er deden zelfs mensen uit Anderlecht en Halle mee. Daar mogen we fier op zijn. Dergelijke wandelingen, met een grote opkomst, zijn niet zonder risico en moeten georganiseerd worden door een vereniging met ervaring. Als je in je gemeente een ervaren wandelclub hebt, is het toch logisch dat je een beroep doet op hen ”, vertelt de sportschepen.

Twee verkenningen

De Lennikse Windheren bouwen al jaren ervaring op in de organisatie van wandelevenementen. Tijdens de winter maar ook nog eens een week voor de wandelingen verkennen we het parcours om eventuele problemen nog te kunnen melden aan de gemeenten”, legt bestuurslid Jean Van Vlaenderen uit.

Het is belangrijk dat de wandelaars zich vooraf inschrijven zodat we ook bij grotere opkomst alles in goede banen kunnen leiden. Daarvoor kunnen we dan weer rekenen op de goede medewerking van onze bestuursleden”. Sportschepen Van Ginderdeuren engageert zich er op toe te zien dat de gemeentediensten eventuele problemen om de geplande wandelwagen oplossen.

 

Terug

Contact

Marita Van Vlaenderen
Borrekeitse 26
B-1750 Lennik

+32 2 532 07 03
+32 496 04 81 02

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode