Ontstaansgeschiedenis

 

In het jaar 1999 werd onze wandelclub opgericht door… 4 vrouwen. Intussen werd ons bestuur wat uitgebreid en tellen we zo’n 140 leden. Wij zijn een door Wandelsport Vlaanderen erkende wandelclub wat betekent dat alle leden verzekerd zijn naar, van en tijdens een wandelorganisatie.


We organiseren 3 maal per jaar een busuitstap naar een telkens wisselende bestemming. We proberen dan ook altijd rekening te houden met zowel de lange als de korte afstandstappers. Dit houdt concreet in dat we wandelorganisaties uitzoeken waar er lange routes zijn uitgestippeld en waar er ook wat anders kan gedaan worden dan gewandeld, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot shopping enz.

Het begin van het nieuwe kalenderjaar zetten wij steevast in met een gezellig en lekker nieuwjaarsdiner waar veel trouwe wandelaars ook in de prijzen vallen door een tombolatrekking.

Wijzelf organiseren tweemaal per jaar – een wandeltocht die je meeneemt doorheen de mooiste plekjes van onze gemeente; eind mei onze Lennikse Windherentocht en half augustus de Lennikse Feestentocht. Ook de gezondheidswandelingen in samenwerking met de gemeente Lennik staan al enkele jaren op ons programma.

Zoals je merkt betekent lid worden van onze club zeker een meerwaarde voor jouw vrije tijd!

 

Contact

Jean Van Vlaenderen
Borrekeitse 26
B-1750 Lennik

+32 2 532 07 03

© 2015 Alle rechten voorbehouden.