Ontstaansgeschiedenis

 

10 jaar geleden werd onze wandelclub opgericht door… 4 vrouwen. Intussen werd ons bestuur wat uitgebreid en tellen we zo’n 140 leden. Wij zijn een door Aktivia erkende wandelclub wat betekent dat alle leden verzekerd zijn naar, van en tijdens een wandelorganisatie.

We organiseren 3 maal per jaar een busuitstap naar een telkens wisselende bestemming. We proberen dan ook altijd rekening te houden met zowel de lange als de korte afstandstappers. Dit houdt concreet in dat we wandelorganisaties uitzoeken waar er lange routes zijn uitgestippeld en waar er ook wat anders kan gedaan worden dan gewandeld, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid tot shopping enz.

Het begin van het nieuwe kalenderjaar zetten wij steevast in met een gezellig en lekker nieuwjaarsdiner waar veel trouwe wandelaars ook in de prijzen vallen door een tombolatrekking.

Wijzelf organiseren 1 keer per jaar – meestal eind mei een wisselbekertocht die je meeneemt doorheen de mooiste plekjes van onze gemeente. Bovendien werken wij ook elk jaar trouw mee aan de Lennikse Feesten waar wij instaan voor enkele prachtige wandelparcours doorheen Lennik.

Zoals je merkt betekent lid worden van onze club zeker een meerwaarde voor jouw vrije tijd!

Marita Van Der Stricht
Voorzitster

Contact

Marita Van Vlaenderen
Borrekeitse 26
B-1750 Lennik

+32 2 532 07 03
+32 496 04 81 02

© 2015 Alle rechten voorbehouden.