Waarom lid worden

Wandelen is een ideale sport om:

  • Gezond te blijven    

Wandelen kan je gezondheid alleen maar bevorderen want je gewrichten worden weinig belast, je neemt meer zuurstof op, je doet aan vetverbranding (belangrijk voor diabetespatiënten) en je houdt je conditie op peil.

Wandelsport is bovendien een ideale sport voor rugpatiënten. Mits aangepast schoeisel kunnen ook zij hiervan optimaal genieten.

  • De mooiste plekjes van België te leren kennen

De verschillende Belgische wandelclubs organiseren elk op hun beurt een wandeldag in hun eigen omgeving. Zo kom je in contact met plekjes die je nooit eerder zag en waarschijnlijk op je eentje ook nooit zou te zien krijgen. Je zal verstelt staan van het mooie natuurschoon dat België te bieden heeft.

 

  • Je sociale contacten te bevorderen

Alle wandelaars willen net hetzelfde als jij: je goed in je vel voelen, genieten van de natuur, ontspannen, … Op die manier ontstaat er een samenhorigheidsgevoel tussen de wandelaars. Bovendien kan je in groep met vrienden, familie, … gaan wandelen. Ben je toch liever alleen op stap? Geen probleem, je doet precies waar je zin in hebt.

Dit zijn al gegronde redenen om eens aan een wandeling deel te nemen. Bovendien is wandelen ook een relatief goedkope sport. Deelnemen aan wandelingen kost je amper een euro en consumpties op wandeldagen verkrijg je tegen een democratische prijs!

Aarzel dus niet langer en sluit je aan bij de wandelclub in jouw buurt: De Lennikse Windheren!

Lid worden van “De Lennikse Windheren” betekent dat je 14 euro lidgeld per jaar betaald. In dat lidgeld is een verzekering (van bij jou thuis tot aan de bestemming en terug) inbegrepen. Bovendien betalen sommige mutualiteiten jouw lidgeld geheel of deels terug.

Nog steeds niet overtuigd, dan geven we nog een aantal extra redenen om toch eens de wandelschoenen aan te trekken en helemaal vrijblijvend aan een van onze activiteiten deel te nemen.

 

Contact

Marita Van Vlaenderen
Borrekeitse 26
B-1750 Lennik

+32 2 532 07 03
+32 496 04 81 02

© 2015 Alle rechten voorbehouden.